Graag het advies van de apotheker? 011 78 10 26

Medicatiebegeleiding

Uw huisapotheker helpt U om het bos door de bomen te zien !

Inderdaad...hoe meer geneesmiddelen je moet nemen, hoe verwarrender het wordt : Moest dit pilletje 's morgens of 's avonds, voor of na het eten? Mag deze medicatie samen ingenomen worden? enzovoort...

Uw huisapotheker helpt u om het overzicht over je medicatie te behouden zodat je gezondheid optimaal blijft.

Daarom maken we voor onze patiënten een duidelijk medicatieoverzicht.

Medicatieoverzicht

Binnenkort zal dit medicatieoverzicht digitaal worden. Het medicatieoverzicht zal dan raadpleegbaar (en aanpasbaar) zijn door de verschillende zorgverstekkers (dokter, verpleging, apotheker, hospitaal). De patiënt staat hierbij centraal.

 

Individuele medicatie voorbereiding (IMV)

Apotheek Spiritus-Catfolis beschikt over een hoogtechnologische afvulrobot.

Eénmaal wanneer het medicatieoverzcht digitaal is opgesteld, kan het worden afgevuld met de robot in zakjes per dag en per innamemoment.

Zo bevat éénzakje alle tabletten die op een bepaald moment moeten worden ingenomen, één zakje voor 's morgens, één zakje voor 's middags en één zakje voor 's avonds.

 

Steeds opzoek naar een oplossing bij problemen

Ons motto is : "We helpen U graag verder" en we proberen dat hard te maken.

Medicatie kan soms moeilijk beschikbaar zijn. Door onze expertise en het gebruik van verschillende kanalen proberen we dit eerst met man en macht op te lossen. Als het produkt toch nog moet vervangen worden doen we dit op een snelle en adequate wijze en steeds in overleg met de arts en de patiënt.